Zagreb, Trešnjevka jug, Vrbani, stan, 115 m2 (najam)

Trešnjevka - Jug, Vrbani
750 €

Najamnina

Kućni ljubimci dozvoljeni

Zagreb, Trešnjevka jug, Vrbani, stan, 115 m2 (najam)

Trešnjevka - Jug, Vrbani
750 €

Najamnina

Kućni ljubimci dozvoljeni

Pregled

ID: 61986e98c9bdda02aec92c41

Vrsta nekretnine
Stan
Kvadratnih metara
115 m2

Opis

Zagreb, Trešnjevka jug, Vrbani - dvoetažni stan od 115 m2, na četvrtom katu stambene zgrade od četiri kata.  Sastoji se od dnevnog boravka, odvojene kuhinje s blagovaonicom, zatvorene lođe, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice (jedna s tuš kabinom, a druga s kadom), obje s toaletima, ostave i hodnika. Orijentacija stana je dvostrana pa tako dnevni boravak i blagovaonica (zajedno s lođom) gledaju na istok, dok spavaće sobe gledaju na zapad. 
 
Zgrada je ugodna i održavana. Grijanje u zgradi je na toplanu. Stan je opremljen protuprovalnim vratima i klima uređajem. Daje se u najam namješten i opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima. 
 
Prometno je lokacija lako dostupna. Tramvajska stanica je na 3 minute udaljenosti, autobusna stanica na 5 minuta, dok je parking oko zgrade besplatan. Do Tržnice Jarun potrebno je 9 minuta šetnje. U blizini se nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevan život.
 
Trešnjevka jug zagrebački je kvart koji jako vole sve generacije i uzrasti. Blizina jezera Jarun je na pješačkoj udaljenosti i to po ugodnoj zelenoj šetnici, koja se nalazi s obje strane ceste. Okruženje je puno zelenila i manjih parkova. Tako je i ova zgrada te predmet najma s jedne strane okružena stablima lipe, breze, javora.
 
Park Jarun pruža pregršt mogućnosti: sportsko rekreacijski centar, plaže, sjenice s roštiljem, prekrasne šetnice, ali i ugostiteljske objekte za malo gastro uživanja. S druge strane je Sportski park Mladost, koji pak nudi čitav dijapazon raznih sportova. 
 
Polog - u visini jedne mjesečne najamnine.
 
Kontakt:
Dora Zima
Licencirani agent
092 1 709 709
d.zima@cornerstone.hr
www.cornerstone.hr
 

Općenito

Vrsta
Stan
Tip zgrade
Stambena zgrada

Detalji

Vanjska mjesta
  • Lođa