Zagreb, Šestine, Dedići, stan, terasa, garaža, 170 m2 (najam)

Podsljeme, Dedići
1400 €

Najamnina

Zagreb, Šestine, Dedići, stan, terasa, garaža, 170 m2 (najam)

Podsljeme, Dedići
1400 €

Najamnina

Pregled

ID: 615e6ca7c9bdda02aec52ea0

Vrsta nekretnine
Stan
Kvadratnih metara
170 m2

Opis

Zagreb, Šestine, Dedići - 170 m2, u visokom prizemlju urbane vile sagrađene 2008. godine. Pripadaju mu i 2 garažna parkirna mjesta u prizemlju zgrade. 
 
Stan se sastoji od 3 spavaće sobe (od kojih glavna spavaća ima svoju kupaonicu s kadom i toaletom), još jedne kupaonice s tuš kabinom i toaletom, odvojenog toaleta za goste, kuhinje te raskošnog dnevnog boravka s blagovaonicom i velikom terasom koja se proteže kroz južni i zapadni dio stana. Stan je kompletno namješten, sa svim potrebnim aparatima te ima video nadzor i rolete na daljinsko upravljanje.
 
Urbana vila izgrađena je 2008. godine, izuzetno je kvalitetne gradnje te nema nikakvih oštećenja u potresu kroz protekle 2 godine. Sve su režije odvojene, grijanje je centralno etažno plinsko, u dnevnom boravku je i peć na drva, svaka soba ima klima uređaj. Ulazno vanjsko stubište u zgradu ima grijača tijela koja se automatski pale i tope snijeg.
 
Naselje Dedići smješteno je između Šestina i Šestinskog dola i smatra se prestižnim rezidencijalnim dijelom grada. U blizini nekretnine nalazi se Britanska međunarodna škola Zagreb. Do šireg centra grada automobilom je potrebno svega desetak minuta. Idealno za ljude koji žele svoj mir, žele uživati u neprekinutom pogledu na metropolu, a rade u gradu i ne žele puno vremena trošiti na gradske gužve.
 
Kontakt:
Dora Zima
Licencirani agent
092 1 709 709
d.zima@cornerstone.hr
www.cornerstone.hr
 

Općenito

Vrsta
Stan

Detalji

Energetska klasa
C