Zagreb, Maksimir, Laščina, stan, 70 m2, prizemlje, terasa (najam)

Maksimir, Laščina

550 €

Najamnina

Zagreb, Maksimir, Laščina, stan, 70 m2, prizemlje, terasa (najam)

Maksimir, Laščina

550 €

Najamnina

Pregled

ID: 60668feab495d5001eab759e

Stan

Vrsta nekretnine

70 m2

Kvadratnih metara

Opis

Zagreb, Maksimir - stan od 70 m2. Sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, odvojene kuhinje, 2 sobe, kupaonice i ostave. U potpunosti je namješten i opremljen te se kao takav daje u najam. Orijentiran je na istok, zapad i jug te svaka prostorija u stanu ima prozor, zbog čega obiluje dnevnim svjetlom. Stanu pripada i velika terasa u koju je moguće parkirati i nekoliko osobnih vozila, a ispred kuće je osigurano jedno parkirno mjesto. Stan se nalazi u prizemlju etažirane kuće od 3 stana (ovaj stan ima zaseban, posve odvojen ulaz). Grijanje je centralno etažno plinsko.
 
Stan je smješten u blizini Laščinske ceste, pred kraj slijepe ulice. Upravo zbog lokacije, mir je zagarantiran, a pogled s terase na krošnje prema zapadu (malo je reći) opuštajuć. Osobnim vozilom do glavnog gradskog trga doći ćete za maksimalnih 15 minuta (bez obzira idete li kroz grad ili 'preko brda'). Želite li se odmoriti od traženja parkinga u gradu, a potrebno Vam je samo nekoliko namirnica s tržnice, možete birati između 2 autobusne linije (pa tako i 2 tržnice na dohvat ruke)! Prošećete li niti 2 minute do autobusne stanice, možete otići direkt do tržnice Kvatrić, ili pak do Dolca. 
 
U blizini se nalaze vrtići, osnovne škole pa čak i fakulteti. Uz razne obrazovne ustanove, gradsko kazalište Žar ptica je tu također 'na usluzi', što svakako pomaže oblikovaju mladih umova.
 
Riječ je o odličnoj mikrolokaciji, unutar odličnog 'zelenog' kvarta Maksimir. Za jednu osobu, par, obitelj - ima sve i ne treba Vam više!
 
Polog - u visini jedne mjesečne najamnine.
 
Kontakt:
Dora Zima
Licencirani agent
092 1 709 709
d.zima@cornerstone.hr
www.cornerstone.hr

Općenito

Vrsta

Stan

Tip zgrade

Stambena zgrada

Stanje nekretnine

Renovirano