Zagreb, Centar, stan/poslovni prostor, 143 m2, 1. kat (najam/zakup)

Donji Grad, Donji grad
1100 €

Najamnina

Zagreb, Centar, stan/poslovni prostor, 143 m2, 1. kat (najam/zakup)

Donji Grad, Donji grad
1100 €

Najamnina

Pregled

ID: 62e205b1c9bdda02aee775c3

Vrsta nekretnine
Poslovni prostor
Kvadratnih metara
143 m2

Opis

Zagreb, Centar - stan od 143 m2. Fini građanski stan nalazi se u stambenoj zgradi preko puta Botaničkog vrta, na 1. katu (od 3). Sastoji se od četiri sobe, blagovaonicom u halu, kuhinje sa stolom za jelo, kupaonice s kadom i tuš kabinom, odvojenog toaleta, vešeraja, balkona. Sve prostorije u stanu imaju prozor.  Stropovi su visoki 3,60 metara. Stan ima portafon, alarm, klima uređaj, dok je grijanje centralno etažno plinsko. Fasada i krovište su novi. Stanu također pripadaju spremište u podrumu i potkrovlju. Zgrada ima zelenu naljepnicu.
Stan je uređen u elegantnoj i rafiniranoj kombinaciji modernog i stilskog namještaja. Kuhinja, kupaonica i toalet su potpuno novouređeni. Ostale prostorije u stanu su renovirane.
Zahvaljujući dobro projektiranom tlocrtu, njegova funkcija jednako može biti i stambena i poslovna, ili oboje. Prema potrebi, postoji mogućnost da se stan isprazni od namještaja.
Mikrolokacija je vrlo kvalitetna: pogled iz uličnog dijela stana je na Botanički vrt, što znači da je vidik zelenilo cijelu godinu. Kuhinja i sporedne prostorije imaju pogled na dvorište bloka, što uključuje mali, ugodni balkon.
Do glavnog gradskog trga ima 10ak minuta pješice. Glavni kolodvor je 5 minuta pješice udaljen od stana. 
Raspoloživo od 1.9.2022.
Kontakt:
Emilijana Hanžek
099 5920 879
e.hanzek@cornerstone.hr
www.cornerstone.hr
 

Općenito

Vrsta
Poslovni prostor
Namjena poslovnog prostora
Ured
Etažnost
  • 1

Detalji

Vanjska mjesta
  • Balkon

Tlocrt

Floor plan