Prečko, novi stan za najam (namještaj stiže ovaj tjedan)!!!

Trešnjevka - Jug, Prečko
450 €

Najamnina

Prečko, novi stan za najam (namještaj stiže ovaj tjedan)!!!

Trešnjevka - Jug, Prečko
450 €

Najamnina

Pregled

ID: 63bf70ad3a055f5b871503c4

Vrsta nekretnine
Stan
Soba
2
Spavaćih soba
1
Kupaonica
1
Kvadratnih metara
30 m2

Opis

Iznajmljujemo kompletno novouređen i opremljen stan ( krevet, ormari, garnitura u dnevnom i stol, te komoda sa tv-om stižu ovaj tjedan)
Na Prečkom u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za visoku kvalitetu života, 100 metara od tramvajske stanice nalazi se novoadaptirana zgrada u kojoj iznajmljujemo kompletno novo adaptiran stan na drugom katu, kojii se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupaone, hodnika, spavaće sobe i balkona. Zbog neutralne boje podova i velikih prozora stan je ispunjen svjetlosti tokom cijelog dana iako mu je orijentacija prema Sjevero-zapadna.Cijela zgrada ima nove instalacije, novo krovište, novu termo fasadu, nove betonske deke, stepenište te novu PVC stolariju.

Stan je opremljen novim klima uređajima dok je grijanje na struju, što će uz novu izolaciju i postepeno poskupljenje plina, sigurno pozitivno utjecati na smanjenje režija kako tokom zime tako i tokom ljeta. Stan ima odvojena mjerila za struju i vodu.

U neposrednoj blizini stana nalazi se mnoštvo sadržaja poput shopping centra, nogometnih terena teretana, tramvajskih linija, restorana, stomatoloških ordinacija, ljekarna, vrtića.. i samog Jaruna.

Nedaleko od lokacije stana (cca 20m) nalazi se besplatni javni parking koji inače koriste stanari.

Šifra objekta: 794

Energetska klasa: B

Općenito

Vrsta
Stan
Tip zgrade
Stambena zgrada
Kat
2
Ukupno katova
3
Etažnost
Jednoetažno
Kupaonica
1
WC-ova
1
Godina zadnje renovacije
2022

Detalji

Grijanje
  • Struja
Vrsta parkinga
  • Ulično