Partnerski update #3 - Tri API partnera za još jednostavniju objavu oglasa

Objava, nadopuna i provjeravanje aktivnih oglasa uzimaju dosta vremena svim agencijama. Najam.hr od prvih dana radi na implementaciji API rješenja kako bi svoje oglase objavili iz CRM-a.

Do sada smo pokrili tri najveća sustava za upravljanjem nekretninama, a radimo na implementaciji i drugih rješenja. Svim postojećim partnerima podsjetnik da je od sada moguća objava oglasa najma poslovnog prostora. Sve što je potrebno, je da u svom sustavu dodatno označite i oglase poslovnih prostora koje želite da budu vidljivi na Najam.hr

Dimedia Nekretnine

Dimedia nekretnine je specijalizirani program namijenjen agencijama za nekretnine koji uključuje sve funkcionalnosti važne za poslovanje agencije. Program vam omogućuje učinkovito upravljanje nekretninama u ponudi, ostvarivanje i održavanje dobrih odnosa s klijentima te jednostavno oglašavanje nekretnina.

Za aktivaciju sinkronizacije potrebno je kontaktirati podršku putem ticketing sustava.

iRealOne

iRealOne je napredni on-line sustav za vođenje nekretnina u koji je razvijen u suradnji sa dugogodišnjim veteranom u posredovanju nekretninama. Prilikom razvoja ovoga sustava obratili smo posebnu pozornost na sve detalje i pravila poslovanja sa kojima se agencije za posredovanje nekretninama susreću svakoga dana te smo maksimalno pojednostavili i ubrzali svakodnevne radne zadatke agenta za nekretnine.

Za aktivaciju sinkronizacije potrebno je kontaktirati podršku putem zahtjeva u sustavu.

Nekretnine1pro

Program Nekretnine1.pro namijenjen je agenciji za nekretnine koja želi koristiti moderne načine poslovanja i time ostvariti bolje poslovne rezultate. Nekretnine1.pro obavlja za vas brojne zadatke koje ste do sada obavljali sami, a vama prepušta dio posla poput prezentacije nekretnina kupcima, sklapanja ugovora i slično. Ovisno o odabranom paketu, Nekretnine1.pro uz program za vođenje nekretnina i izradu web stranice, uključuje i distribuciju oglasa na najveći broj oglasnika dostupan na tržištu.

Za aktivaciju sinkronizacije potrebno je kontaktirati podršku.