Partnerski update #2 - Novi, jednostavniji i prilagođeniji paketi oglašavanja

Nakon tri mjeseca i više od 40 agencija koje koriste Najam.hr oglasnik, vrijeme je da predstavimo nove pakete oglašavanja. Analizom potreba agencija za nekretnine koje koriste naš oglasnik, pripremili smo ponudu koja pokriva potrebe malih, srednjih i velikih agencija. 

Oni su mali, oni su veliki...

Promatrali smo potrebe naših partnera i veselimo se što možemo ponuditi pakete koji pokrivaju potrebe agencija svih veličina. Primijetili smo da dio naših korisnika ima samo nekoliko stanova ili poslovnih prostora za najam, dok je kod nekih taj broj daleko veći. Kako bi sve agencije dobile vrijednost za uložen novac, predstavljamo nove pakete:

  • ONE - kako smo i obećali, ako imate samo jedan oglas, one je besplatan
  • MINI - paket s 5 oglasa idealan za agencije koje povremeno imaju ponudu najma nekretnina
  • START - paket s 50 oglasa zadovoljava potrebe agencija koje redovno oglašavaju najam stambenog i poslovnog prostora
  • PRO - paket s 500 oglasa prilagođen je za agencije koje pokrivaju više gradova ili imaju veliki fokus na najam stanova, kuća ili poslovnih prostora
  • EXPERT - paket u kojem prema posebnoj ponudi osiguravamo objavu najma za više agencija iz iste grupacije, franšize ili udruženja

Trenutne cijene ponuđenih paketa za oglašavanje možete pregledati na poveznici: https://www.najam.hr/cjenik

I stanovi i kuće i poslovni prostori

Od ovog mjeseca, osim najma stanova na portalu Najam.hr aktivirano je oglašavanje i poslovnih prostora. Tako da od sada kupljeni paket oglasa možete koristiti i za oglašavanje poslovnih prostora. Ako koristite neki od sustava za upravljanje nekretninama, potrebno je samo da dodatno označite poslovne prostore koje želite da se sinkroniziraju.