Partnerski update #1 - Aktivirali smo poslovne prostore

Od sada najam poslovnih prostora možete oglasiti i na Najam.hr oglasniku. Kako smo i najavili krajem prošle godine proljeće donosi nove funkcionalnosti za agencije partnere, a prva među njima je i objava oglasa najma poslovnog prostora.

Poslovni prostori stigli su na Najam.hr

Pogledajte trenutnu ponudu poslovnih prostora u Hrvatskoj. Najam.hr jedini je hrvatski specijalizirani oglasnik za najam nekretnina i sada uz kuće i stanove, na njemu možete oglasiti najam poslovnih prostora. Ponudu možete vidjeti klikom na poveznicu: https://www.najam.hr/poslovni-prostor.

Cijena oglašavanja poslovnog prostora?

Kako smo i najavljivali, oglasi na Najam.hr za stanove. kuće i poslovne prostore koriste iste pakete. Tako da ako imate već zakupljeni paket oglašavanja, oglasi najma poslovnog prostora troše dostupne oglase iz paketa i nije potrebno dodatno ugovarati novi paket. Naravno, ako zbog objave poslovnog prostora trebate veći paket, svakako nam se obratite na help@najam.hr.

Kako objaviti najam poslovnog prostora?

Ručna objava oglasa je jednaka kao i za sve druge nekretnine, samo prilikom objave oglasa birate tip nekretnine "Poslovni prostor".

Objavu možete obaviti nakon prijave klikom na poveznicu https://www.najam.hr/objavi-nekretninu/.

Ako koristite jedan od sustava za upravljanje nekretninama (iReal, Dimedia nekretnine, Nekretnine1Pro) možete aktivirati automatsku sinkronizaciju Vaše baze s portalom Najam.hr. Potrebno je samo da dodatno označite poslovne prostore koje želite da se sinkroniziraju.